divendres, 16 de març del 2018

EL NOSTRE PROJECTE: ELS POLICIES

Com cada any, les nostres classes són qui voten , quin projecte els hi agradaria treballar. Enguany, casualment en les dos classe de p5  ha sortit el mateix: ELS POLICIES.

Una de les primeres tasques que vam pensar que seria important, era escriure una carta per donar-li a un policia de veritat, i convidar-lo a vindre a la nostra classe. I així ho vam fer! Li vam donar a un policia local de Vila-seca, a un mosso d'Esquadra i a un Guarda Rural. La nostra carta, va tindre èxit, i vam tindre unes visites molt especials.

El primer dia, va vindre el Juan, és policia local de Vila-seca, ens va ensenyar tot el seu uniforme i els objectes que porta, i també ens va deixar pujar a la seva MOTO!!
Ens va encantar!! Moltes gràcies, Juan!!




Després, van vindre el Franc i Miguel Àngel, que són Mossos d'Esquadra, vam estar parlant de les diferents unitats de treball dels Mossos d'Esquadra. I al final ens van deixar pujar  al seu cotxe!! I també Miguel Àngel, va portar uns uniformes xul.líssims!! Semblavem Mossos de veritat !! Moltes gràcies als dos!!


I per últim, ens va visitar el Xavi, ell és Guarda Rural, i ens va explicar totes les tasques diferents que fan a la muntanya, i tots els objectes tan diferents que fa servir. Ens va ensenyar el seu cotxe, i ens va portar un regal: vam penjar una caixa niu al pati. Esperem que vinguin alguns ocellets.  Gràcies Xavi!


Durant tot aquest projecte, hem elaborat el nostre vocabulari, amb l'Antonieta vam construir el nostre circuit a la classe, on hi ha senyals de trànsit, passos de vianants, persones que caminen, i persuposat: POLICIES, que regulen el trànsit.

Aquí us deixem un recull de les fotos, que hem fet. Esperem que us agradin, tant o més , com ens ha agradat a nosaltres el projecte!!

Descarregueu aquí les fotos





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada